Skip to main content

WELKOM BIJ ONAFHANKELIJK HERENDISPUUT LOS HOMBRES LOCOS

Los Hombres Locos betekent vrij vertaald De Gekke Mannen, een naam die wij al sinds 25 november 1998 waarmaken binnen het Nijmeegse studentenleven. Stap onze stamkroeg TweeKeerBellen eens binnen op woensdag en ervaar de gekheid!

LOS HOMBRES LOCOS

In ons ruim twintigjarige bestaan, waarin onder andere de begrippen dispuut en disputeren op een geheel eigenzinnige locowijze zijn ingekleurd, weten de Loco’s nog steeds te verbazen en te vernieuwen! Een uniek verbond waarbij gelijkwaardigheid en diversiteit van leden centraal staan en kenmerkend zijn voor het loco-gedachtegoed. Leden variërend van Betouw tot Bapao-aanhanger, allen gekozen voor hun eigen persoonlijkheid en ideeën. Zij zijn gekozen na een gezellige en zeker memorabele kennismakingstijd.

INTRODUCTIE

Ook de aankomende introductie zullen deze immer goedgemutste mannen actief en zichtbaar aanwezig zijn. Niet alleen als bezoekers van de vele geslaagde feestjes en partijen, maar ook als organisatoren van verschillende activiteiten. Hoogtepunt zal wederom het legendarische ‘Mid-Zomer Kerst Feest’ zijn! Maar ook zal er elke dag goed worden gegeten tijdens een van de eetacties. Daarnaast zullen café TweeKeerBellen en het introductiefestival worden uitgespeeld.

Leden

Los Hombres Locos heeft op dit moment 25 leden. Het huidig bestuur is:

Voorzitter: Harm Stevering

Secretaris: Loek Graveth

Penningmeester: Yannick Polman