Skip to main content

Onafhankelijk Herendispuut Los Hombres Locos

Wil je meer dan alleen studeren, maar ook nog steeds je eigen richting kunnen bepalen? Dan ben je van harte welkom als belangstellende bij Los Hombres Locos. Voor informatie of wat dan ook betreffende LHL, neem contact op.

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Bij ons dispuut staat de deur wagenwijd open voor studenten met een eigenzinnige, onafhankelijke en verfrissende kijk op het studentenleven. Een lidmaatschap van Los Hombres Locos houdt in dat je een grote mate van vrijheid hebt, maar ook dat er veel creativiteit en enthousiasme van je wordt verwacht.

Als je denkt dat ons dispuut bij jou past, ben je van harte welkom om kennis met ons te komen maken tijdens onze dispuutsavonden in Café TweeKeerBellen (In de Betouwstraat 12, Nijmegen). Op woensdagavond vanaf 21:00 uur kunnen we je onder het genot van een biertje (of 20) vertellen waar ons dispuut voor staat en wat ons zoal bezig houdt. Verder wordt je als belangstellende regelmatig uitgenodigd voor onze activiteiten.

Als je besloten hebt dat je lid wilt worden van Los Hombres Locos en wij vinden je ook een geschikte Loco-in-spé, dan kun je worden toegelaten tot de Niñotijd. De Niñotijd is een kennismakingsperiode waarin je de leden van Los Hombres Locos, je mede-Niño’s en het dispuut beter leert kennen.

DE NIÑOTIJD IS GEEN ONTGROENING!

Onze Niñotijd bestaat uit een aantal opdrachten die in een vrij ruime periode dienen te worden volbracht. Ze zijn zeer divers op allerlei fronten.

Zo dient de ene opdracht individueel volbracht te worden en de andere gezamenlijk met alle Niño’s. Daarnaast kunnen de opdrachten bijvoorbeeld variëren in tijdsduur, in zwaarte of in functie. De Niño’s van de voorgaande jaren hebben hun Niñotijd steeds ervaren als een plezierige tijd waarin je veel verschillende dingen onderneemt, waarin je je mede-Niño’s en het dispuut goed leert kennen en die zeker niet als zwaar wordt ervaren, maar vooral gezellig en nuttig.

Door de Niñotijd krijg je een goed beeld van het dispuut en krijgen wij een goed beeld van jou als Niño, zodat we samen hét dispuut van Nijmegen blijven.

We kunnen het ons goed voorstellen als je na dit alles nog vragen hebt. Spreek ons dus gerust aan als je nog iets wilt weten. Bellen, schrijven of mailen mag en kan altijd (rooksignalen worden niet altijd gezien) en natuurlijk ben je voor een èchte kennismaking altijd welkom op woensdag in Café TweeKeerBellen. Het is wel handig als je van tevoren even belt of mailt.