Leden

2011-2012

Sander de Nijs

Naam: Sander de Nijs (Sandeep, Sandertje)

Studie: Amerikanistiek, Oh nee toch niet, Geneeskunde

Afkomstig uit: Een videoclip van Vanilla Ice

Functie: Benjamin

Homepage: www.highschool.prom

Hobby’s: Amerikanofiel, basketbal

Sandertje uit Lent is de nieuwe benjamin van het dispuut, hij was slechts 17 jaar toen hij zijn adspirantaat begon. Echter is Sander niet wereldvreemd, vers terug van hippie-eiland Sziget stortte hij zich vol overgave in het feestgedruis van de intro waar hij snel de Loco’s ontmoette. Met de ervaring van een jaar lang partyen tijdens een Amerikaans highschooljaar in Boston, was dit voor Sander geen probleem. Ook basketballen is voor Sander naar eigen zeggen geen probleem, ondanks dat zijn kleine en iele uiterlijk doet vermoeden dat hij een Indiaas mijnwerkertje is. Zijn liefde voor het groen en wit van de Boston Celtics steekt hij in ieder geval niet onder stoelen of banken. Na een paar maanden serieus proberen te doen bij een studie rechten, bleek vrijbuiter Sander het verlangen naar de Stars and Stripes toch niet los te kunnen laten en zet zich per september in voor een studie Amerikanistiek. Deze studie werd reeds door een andere loco berucht gemaakt om zijn nutteloosheid, dus Sandertje is gewaarschuwd.

2013-2014

Ward de Boer

Naam: Ward de Boer (Bard, Boer)

Studie: Rechtsgeleerdheid

Afkomstig uit: Buurtbus 561, Halte Heumen

Functie: Oud-Secretaris, Grappenzanger, Vuurtorenwachter

Homepage: www.gottacatchthemall.com/pikachu

Hobby’s: zingen, studeren voor tentamens van over drie maanden

Wat begon met meer dan een dozijn aan belangstellenden eindigde uiteindelijk met Ward: ‘survival of the fittest’ zullen we maar zeggen. Na een wereldreis gemaakt te hebben kwam deze, ietwat op Pikachu gelijkende blonde boerenknul uit Groningen terecht bij een hospita in Heumen of all places, waar nog nooit iets goed vandaan is gekomen. Een stekkie dat hij gelukkig sinds kort heeft verlaten om in te trekken bij Mick in zijn welgelegen bolhuis aan de Graafseweg. Naast dat Ward nu niet meer om kwart voor elf al de bus naar huis hoeft te pakken, draagt hij, gelukkig voor de Loco’s, ook geen naar frituurvet riekende polo’s meer in TweeKeerBellen. Ward zijn voormalige hospita wilde hem namelijk nogal eens verwennen met rösti’s, loempia’s, bamischijven en soms nog meer. Dit als dank voor zijn ongenadige gitaarspel. Ward is namelijk een uitstekende gitarist, daarnaast ontdekte hij tijdens zijn adspirantaat zijn ware roeping als vuurtorenwachter. In deze functie behoedt hij het dispuut tegen baldadige rossigen, welke hij maar al te goed heeft leren kennen.

Ondanks zijn studie Engels (waar waarschijnlijk binnenkort wel een eind aan zal komen) heeft Ward het principe van ‘go with the flow’ nog niet helemaal begrepen. Dit resulteert erin dat hij zich op woensdag nog met enige regelmaat kort na de klok van twaalf onder het mom van een of andere huilie huilie al naar huis begeeft. Deze collegehengst moet namelijk wel op tijd naar bed! Door enige zuipcapaciteiten wordt hij dan ook niet gehinderd. Het gaat echter te ver om hem dezelfde alcoholincompetentie toe te dichten als het jaar dat hem voorging. Niet getreurd: sinds hij de beruchte opleiding Engels heeft verruild voor Rechtsgeleerdheid bestaat het grootste vertrouwen dat Ward zich zal ontwikkelen tot een kanjer, een uithangbord voor het dispuut, die al zingend, onder begeleiding van fabelachtig getokkel, de beste grappen ten gehore brengt.

2014-2015

Anthony Heil

Naam: Anthony Heil (Oepsie, Anton)

Studie: Biologie

Afkomstig uit: Een Ongelukje

Functie: Oud Voorzitter, Eloquent redenaar

Homepage: www.monopolygamie.org/discodel

Hobby’s: Staren naar muren, ouders laten schrikken en snackinnovatie

Anthony is het eerste lid sinds jaren die niet gelijk als een amateur overkomt: Oepsie heeft bijvoorbeeld veel ervaring met het besturen van de BeeVee en hij is de eerste loco in tijden met een fatsoenlijke studie. Zijn voorliefde voor het Mexicaanse was al vroegtijdig bekend: van nacho-ovenschotels tot de beroemde/beruchte agavedrank – Anthony lust het. Hij is echter net zo alcoholincompetent als de voorgaande lichting. In zijn hoedanigheid van Sinterklaas heeft hij in dronken toestand bewezen zijn roekeloze Pieten in het gareel te kunnen houden. Over dronken gesproken: Antons nachtelijke escapades gedurende zijn Niñotijd zijn al in menig geheugen gegrift. Als alle anekdotes over hem op schrift gesteld zouden worden, heb je nu al een bescheiden bestseller. Wanneer hij niet bezig is met het betogen tegen polygamie of met het staren naar muren, dan is hij wel bezig met vrouwen. Met zijn natter-dan-natte-mat glijdt hij door de kroeg en bespeelt hij de dames als een begenadigd tokkelaar, waardoor hij vaak moeite heeft om de kroeg te ontsnappen. Menig damesdispuut kijkt reikhalzend uit naar het moment dat meneer Heil de kroeg binnen komt. Gelukkig is Anthony een goeie jongen en hopelijk een schitterende toevoeging voor het dispuut.

Luud Lemmens

Naam: Luud Lemmens (Ruud, Luuk, Huub, Han II)

Studie: Iets met Bedrijfskunde en Economie en dan in het Engels

Afkomstig uit: De mooie Nicki Minaj generatie

Functie: Huidig Voorzitter, Oud Secretaris; Proefpersoon subsidieproject Zuid-Limburg; Megafoon

Homepage: www.dezeswekkerswektzohard.tk

Hobby’s: Tosti’s maken, hard schreeuwen, Koreaans leren

Luud, de nieuwe aanwinst in de categorie “sterke verhalen en een te grote bek voor je lengte”. Afkomstig uit Sittard-Swekstad waar hij zijn jeugd doorbracht als graffiti spuitende rapswekker, heeft hij het hoger (althans noordelijker) op gezocht door neer te strijken in Moskou aan de Waal, en nog wel een van de mooiste plekken binnen de Nijmeegse stadsmuren: Casa Kansloos aka Huis Betouw, waar hij de achtste Loco werd in de historie van dit monumentale pand, die hier neer zou strijken. Hoewel deze swekker “niet op zoek was naar een dispuut” werd Luud, als ware hij al Niño, na vijf minuten van de introductie al aan het werk gezet voor onze eetactie; uien snijden en champignons schoonmaken, zoals het hoort! Een verdere transformatie naar de levensstijl van een gemiddelde Loco vond binnen een oogwenk plaats. Zo wordt Luud overdag niet anders aangetroffen dan in zijn badjas, pyjama of joggingbroek, bij voorkeur languit op zijn bank met in ieder geval zijn tosti ijzer en afstandsbediening binnen handbereik. ’s Nachts echter ontwaakt Luud en komen de echte praatjes naar boven. Met de altijd goed onderbouwde argumenten “hou je bek” en “rot eens op” voert Luud meestal het hoogste woord, meestal in combinatie met een kleine hoeveelheid alcohol. Een grote hoeveelheid alcohol doet Luud namelijk het feestje al vroegtijdig verlaten: de oorzaak hiervan ligt vaak in een combi van wodka, alcohol impotentie (ja, deze jongen ook al!) en compensatiegedrag. Gelukkig behaalt Luud op studiegebied met minimale inspanning wel het maximale resultaat, niet onverdienstelijk voor iemand van de mooie Nicki Minaj generatie. #swek #yolo

Max

2015-2016

Bart Boschman

Naam: Bart (Boschbart, Bosch Bartman, De Schone Slaper)

Studie: Amerikanistiek

Afkomstig uit: De Fotocabine van Café Het Hijgende Hert

Functie: Oud Penningmeester, Oormodel, Roodkapje

Homepage: www.AwkwardIsOké.oléolé

Hobby’s: Chinees, Huppelen, Vrouwen die houden van slechte openingszinnen, Hamtaro, Kunstschaatsen in de zomer

Deze vrolijk huppelende Loco heeft erg veel moeite met klokkijken, wat te wijten valt aan zijn twee linkerogen. Wanneer elke Loco keurig om tien uur in de kroeg present is, is deze schone slaper nog op zoek naar zijn polo onder zijn grote stapel ongewassen kleding. Eenmaal op de dispuutsavond aangekomen is hij vaak het ‘lijdend’ voorwerp van de dispuutscamera. Bosch Bartman gaat immers op één avond vaker op de foto dan Kim Kardashian in een week. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat hij zelfs zonder pruik lijkt op het evenbeeld van Caroline Tensen. Toch brengt zijn vrouwelijkheid hem veel, behalve vrouwen. Deze jongen wordt (helaas) vaker afgewezen dan een Mexicaan na een sollicitatiegesprek bij Donald Trump. Gelukkig is Bart wel een echte keukenprinses, getuige zijn vier uur in zoutwater badende rollades. Zijn niet zelf gekozen levensmotto, “Bart is de man die bijzonder weinig kan”, zorgt ervoor dat alle leden reikhalzend uitkijken naar zijn aanzienlijke contributie (op de dispuutsrekening).

Tim Gerrits

Naam: Tim (Koeman, John, JohnKoeman, Koeman junior, Sneeuwvlokje)

Studie: Engels

Afkomstig uit: Southhampton

Functie: Analyticus

Homepage: www.RonaldIsMijnPapa.kmn

Hobby’s: Meubels verduisteren, Varkens vangen met leren handschoenen, Walvisjagen

Als je vader de winnende goal maakt in de finale van de Europa Cup 1, zijn de verwachtingen automatisch hoog. Helaas maakt deze dakpan daar (nog) niet veel van waar, want qua voetbalcapaciteiten (en uiterlijk) komt hij meer in de buurt van Jelle ten Rouwelaar. Daarnaast is ook zijn eerste poging tot een studie (Engels nota bene!) slechts voor de (tri)bühne geweest. Na een korte sabbatical in Saint Kitts en Nevis onderscheidt dit roodborstje zich vooral in de kroeg. Helaas moeten zijn lever en slokdarm hier nog even aan wennen, wat hem de titel “Nijmeegs Kampioen Straatpizza Maken” heeft opgeleverd. We zien in hem een grote aanwinst voor de toekomst, want naast zijn feilloze inzicht en onbegrensde creativiteit, is hij ook gewoon best groot.

Dennis Zaitsev

Naam: Dennis (D.Z. Zaitsev, Super Mario)

Studie: Iets wat Ferri ook doet

Afkomstig uit: een Super Nintendo

Functie: Huidig Secretaris, Vechten met grote apen, Prinsessen bevrijden (helaas zitten die altijd in een ander kasteel)

Homepage: www.СуперМарио.ru

Hobby’s: Volleyballen, Yoshi berijden, Op avontuur met zijn broer

Deze 16-bits superheld heeft zijn baan als loodgieter opgegeven om een carrière in het dispuutsleven op te bouwen. Niet langer klimt hij door groene pijpen of gaat hij de strijd aan met woeste schildpadden, maar probeert hij een hoger level te bereiken in het studentenleven. Gezien zijn Russisch-Italiaanse achtergrond zou je verwachten dat hij zijn mannetje staat in de keuken, maar bij het kerstdiner bleek helaas het tegendeel. Zijn exquisiete combinatie van biefstuk en salade leek op het eerste gezicht een excellent gerecht, ware het niet dat hij (volgens communistische traditie) besloten had de biefstuk te vervangen door een extra lepeltje salade. Door zijn banden met de KGB en het Kremlin is het onverstandig om alleen vervelende dingen te schrijven over D.Z. Zaitsev. Daarom vermelden we bij dezen dat hij ondanks zijn geringe lengte toch wel vaak als eerste weet wanneer het regent. Wij zien hem als een grote (niet letterlijk natuurlijk) toevoeging aan het dispuut, vanwege zijn doortastende manier van handelen en het feit dat hij, niet gehinderd door enige gêne, een Russisch sprookje voor kan dragen als een Italiaanse aria.

2016-2017

Bart van der Ven

Naam: Bart van der Ven (Barteljaap; Jaapie; Atilla)

Studie: Bedrijfskunde

Afkomstig uit: dezelfde plaats als Roel van Velzen

Functie: Huidig penningmeester, Burgermeester van Madurodam

Homepage: www.een-grote-latarn-en-een-klein-licht.mini

Hobby’s: Zo’n vrouwke, moeders, hele kleine postzegels verzamelen

Afkomstig uit de ‘little leagues’ van Jay Alai heeft hij aansluiting gevonden bij ons fabelachtige dispuut. Het is maar goed dat hij met Kerst 2001 stelten heeft gekregen, want hij is alles behalve reusachtig (synoniem voor dwerg, red.). Waar hij eerder altijd opzoek was naar moeders, plant hij zijn tinderdates nu voornamelijk in Park Tivoli. Dat hij zijn mannetje staat in een gevecht, bleek wel toen hij uit het niets door een zieke kast (lees vedergewicht Bart ‘the Beast’ Bosman) werd belaagd. Als je bij het wielrennen een halve Vuelta zou doen, wordt je op staande voet ontslagen, maar ons uitzonderlijke dispuut heeft hem toch liefdevol in de armen gesloten (lees: slapzak, red.). Mocht zijn studie falen dan zal de deur van de Efteling altijd voor hem open staan (als laaf, red.). Echter hebben wij veel vertrouwen in deze kleine man met het grote brein, Wee-man is immers ook ver gekomen in het leven. Bartje zet hem op jongen en onthoud: woorden zijn dwergen, daden zijn bergen (hij is niet groot, red.).

 

Kay Verhees

Naam Kay Verhees (Ver Haze; Houdini)

Studie: Bedrijfskunde

Afkomstig uit een jongensboek 

Functie Mooi zijn, ontsnappingsartiest

Homepage www.mooizijnisnietmakkelijk.insta

Hobby’s Fit worden, Snapchat, hele zeldzame frietvorkjes sparen, granaten ontwijken, verdwijnen

Wie Belle en het Beest vroeger heeft gezien, zal vast de naam Gaston nog herkennen. Als een ware Franse Gentlemen paradeert Kay als geen ander. Of hij ook een groot wit stokbrood in zijn broek heeft, kunnen wij helaas niet zeggen, wel weten wij dat er vaak brie op zit. Dat deze fitboy het vaak koud heeft, bleek ook op de nieuwjaarsborrel, toen hij onverwachts langdurig zijn vest ging halen en daarna voor een etmaal van de aardbodem verdwenen leek. Maar dat deze jongen voorbestemd was voor het dispuut, bleek toen hij zich voorstelde als medewerker van de enige franchise vestiging van Cafetaria het Clowntje. Dat hij daarnaast een goede acteur is bleek wel toen hij een oude man speelde rond 5 december en toen hij de hoofdrol had in de musical ‘De Eenzame Instagrammer deel 2: Mijn foto krijgt  geen likes’. Letterlijk een mooie toevoeging aan het dispuut en we kijken met groot genoegen naar de stappen die hij zet binnen disputair Nijmegen.

Laurens Beldman

 

Naam: Laurens Beldman (Lolo, Lulu, Lilo, Lala, Absoluut niet Captain Sultan)

Studie: Recht en Management 

Afkomstig uit: Das Reich 

Functie: Ballerina, TomTom  

Homepage: www.ich-und-mein-Krombacher.lo.lo 

Hobby’s: Bomen planten op doodlopende wegen, wegwijzen, metselen en belangrijk doen

Deze Amerikaan afkomstig uit de grensstreek van Duitsland is geïnfiltreerd in ons Mexicaansdispuut. Een van zijn eerste contributies aan dit mooie dispuut was een muur dwars door TKB. Door zijn voorliefde voor moderne dans, heeft hij gesolliciteerd bij Het Nationaal Ballet. Helaas is hij afgewezen en zodoende belandde hij in een iets te kleine tutu in het centrum van Nijmegen. Aldaar bleek er toch enige mate van mannelijkheid. Dit bewees hij op de Friese meren, toen hij als een volleerd piraat achter het roer plaatsnam. Zelfs met een slok van zijn geliefde Krombacher achter zijn kiezen, weet hij ons altijd de weg te wijzen. Zeer frappant voor iemand die in het algemeen zelf altijd de weg kwijt is. Op de vraag of onze LoLo een grotere bijdrage ging leveren aan het dispuut dan het vogelbekdier, antwoordde hij volmondig: ‘dat ligt eraan’.

2017-2018

Delon Kamphuis

Naam: Delon, De-Lon, Duh-lon, John Mayer, Andrélon 

Studie: Heeft hij het nooit over 

Afkomstig uit: een hertje. 

Functie: Ordeverstorer  

Homepage: oprottenmetdiecamera.mov 

Hobby’s: hartenjagen, hertenjagen, enthousiasmeren, locobingo, gekke bekken trekken, gek bekken. 

Deze jongeman loopt pontificaal de kroeg in alsof die allang van hem is. Dit eveneens met iedereen zijn bier en de aangeschoten antilopes. Het dispuut is zeer tevreden met de fotogenieke kwaliteiten van deze jongeman gezien hij zich altijd in het bereik van de camera in de nesten weet te werken. Delon zal ons nog lang verblijden met zijn gezelschap gezien hij vooral bezig is zijn biertegoed aan te vullen in plaats van zijn studiepunten. Mocht studeren toch niet zijn ding blijken dan kan Delon gelukkig altijd nog een kledingzaak beginnen. Schijnbaar heeft hij een goede positie op de markt van vrouwenjassen hoewel zijn logistieke lijnen niet helemaal fairtrade zijn. Competitief is deze jongeman zeker gezien hij zelfs regelmatig een voorsprong neemt op de dispuutsavond. Gelukkig is Delon nog jong en doen katers hem nog niet zoveel want anders was zijn liefde voor het dispuutsleven hem al vaak duur komen te staan. Mocht u Delon tegenkomen in de stad dan kunt u zeker niet om hem heen. Deze man borrelt met de energie van drie en mocht u hem willen vinden volg dan gewoon het geflits van iedereens cameras. Want Delon is niet uit met iemand, iedereen is juist uit met Delon. 

Hiram Müller Jabusch

Naam: Hiram Müller Jabusch (Bankierpiet, Tito)

Studie: Rechten

Afkomstig uit: De kluis van oom Dagobert

Functie: Navigator

Homepage: www.hirambezopen.slk

Hobby’s: 100m nachtelijk scheef kijken, zinloze discussies voeren (vaak gecombineerd met de eerste hobby), boekhouden, voordeelbonnen sparen.

Het werd hoog tijd voor een extra toevoeging in de categorie “alcoholimpotent” wat dat betreft hebben we aan Hieram een goede. Na 4 bier komt hij met halve meters bier terug waardoor de vloer in TKB al snel een schaatsbaan wordt (tot grote vreugde van Tom). Hiram voert graag discussies waarbij argumentatie van ondergeschikt belang is (lees: Hiram heeft gelijk). Dit bleek al gauw toen hij tijdens de inauguratie alleen op avontuur was gegaan en de weg terug probeerde te vinden. Straatnaamborden waren verdwenen en de lokale Albert Heijn stond ook absoluut niet naast de Aldi. Nadat hij al een dag heeft proefgedraaid als presidant van Rusland, zou een carrièreswitch naar president van Rusland niet misstaan. Yeltsin heeft in het verleden laten zien dat een dronken president prima werk levert, en Poetin heeft zijn argumentatie stijl overduidelijk afgekeken van Hiram. Laten we daarom deze 2 sterke punten combineren en ons mooie dispuut internationaal bekend maken.

Tom SchuYt

Naam: Tom Schuyt (Captain Sultan) 

Studie: Bedrijfskunde 

Afkomstig uit: Café Daen 

Functie: Capabel zijn 

Homepage: www.inhetzelfdeschuytje.bt 

Hobby’s: Adspirantaten lopen, uniform bingo, melden in tkb, scheef binnen de lijntjes kleuren 

Deze loco zegt momenteel erg druk bezig te zijn met zijn studie Bedrijfskunde. Toch gaan de geruchten dat deze man een dubbelleven leidt. Hoewel hij dit zelf stellig ontkent, gaan de geruchten dat Tom stiekem de Bulgaarse superheld is die onder andere gezien is met zijn compagnon “De Kromme Knaap”. Met een staatsbezoek aan Rusland die toevallig gepland was tijdens het dispuutsweekend in Sofia, en zijn alom bekende uitspraak: “het recht is scheef”, weten wij het bijna zeker. Naast zijn heldenbestaan blijkt Tom ook nog eens een getalenteerd schaatser te zijn. Nu de heerschappij van Sven Kramer ten einde is en Gerard Kemkers momenteel geniet van zijn vrije dagen, is dat een mooi alternatief voor Tom als hij zijn studie toch niet blijkt te halen. Blijf vooral trainen Tom en probeer ook tijdens stevige zijwinden geen verkeerde wissel te maken. Mocht dit allemaal niet lukken dan kan onze Tom nog altijd aan de slag bij de Russische geheim dienst. Tenzij, deze hele studie juist een dekmantel is. 

2018-2019

Luuk Moons

 

Tim Muter

 

Ramses Silla

 

Roel

 

Thiemen van zeeland

 

mr. Rob van Coolwijk

mr. Tim Bueters

mr. Pieter van Deurzen

mr. Maurice Bourgonje

mr. Frank Smetsers

mr. Joppe van Leersum

mr. Mathijs Hellegers

mr. Alan van Hoey

mr. Jeroen Heijsman

mr. Andy van Hoof

mr. Victor Cornelissens

drs. Wout Cox

mr. Ruben Herregodts

mr. Marnix Terpstra

Jeroen van Deurzen MSc

mr. Martijn Annink

mr. Pieter Olthof

mr. Martijn Jacobs

Michael Severs MA

Sander van de Wouw MA MSc

Rein van den Berg MA

Alex Bulat

Martijn Kers MSc

Kees Verheij MA

Roderik Wijkstra MA MSc

Wouter van Deurzen MSc

Rutger Gorris MA

Maarten van Egmond

Sander Baljeu MSc

mr. Ben Reinders

Floris Rooijmans MA MSc

mr. Joeri van den Dungen

Auke Buma

Chris van de Gevel

Joris Droog

Fortuné Elekonawo MSc

Werner Delsink

Emiel Mulder MSc

Mick Kramer MSc

mr. Rick Sanders

Kees Oost BA

Jur van Berkel MSc

Han Dezijn BA

Arnold Augustinus

Recent afgestudeerd 

GEEN RECENT AFGESTUDEERDEN

Niño’s

geen Niño's

Sinds 1998 is Los Hombres Locos een feit en nu, ruim 19 jaar verder, wordt de loco-gedachte verspreid door 15 Loco’s die allemaal uniek zijn! Op onze site vind je alle informatie over het dispuut, de oprichting, de leden en onze activiteiten.

Links

Kennis maken met Los Hombres Locos. Bekijk onze agenda om te zien waar je ons kunt vinden.

Contact

Onafhankelijk Herendispuut Los Hombres Locos t.a.v.
Dhr. D. Zaitsev
In de Betouwstraat 30A
6511 GD Nijmegen

(+31) 06-22444003 Info@loshombreslocos.nl